HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: all free

tv shqip per android

12 ratings | 1266 views
shkarko linkun shqip tv ketu http://bit.ly/2EkSoWh ose shkarkoje ketu http://bit.ly/2RLsYTu shkarko playerin http://download.xmtvplayer.com:8080/apk/xmtvplayer2018.apk ju lutemi na mbeshtesni duke klikuar reklamat ne aplikacion. kanale film kanale sportive telenovela tv shqip etj
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (5)
Miu Macja (1 month ago)
Mirdita, mund të bëni një tutorial per aplikacionin tim për kanale shqiptare? Esht shum I mir.. Mund ta gjeni dhe në Play store? Pres një përgjigje nga ju https://play.google.com/store/apps/details?id=shqip.tvpremium
all free (1 month ago)
+Miu Macja shum app i mire,sapo te gjej kohen do e postoj. me kontakto pak ne instagram https://www.instagram.com/tvshqip7/
Miu Macja (1 month ago)
+all free https://play.google.com/store/apps/details?id=shqip.tvpremium shikoje vlla se i futa nje update ..flm
all free (1 month ago)
nuk po e gjej dot
Silvi B96 (2 months ago)
Shum aplikacion i mire. Ne fillim spunonte asgje por nuk kisha ndjekur videon mire, dhe pasi shkarkova xmtv player cdo kanal punon per mrekulli

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.